Byta Webbhotell

Byt till Webbfabrikens® säkra webbservrar vi tar hand om allt det tekniska en flytt innebär.

Webbhotell med Webbfabriken®

Låt oss ta hand om er hemsida! På vårt stabila och trygga webbhotell ligger hemsidan säker. Våra erfarna teknikspecialister ser till att allt fungerar.
Webbfabriken® använder säkerhetshärdade Windows-servrar av militärklass. Med egen expertis inom området har vi skapat vårt egna säkra och stabila webbhotell som tusentals kunder förlitar sig på. Våra specialister inom IT, säkerhet och webb hjälper er med alla sorters problem eller frågor.

Byta Webbhotell

Byt till Webbfabrikens® säkra webbhotell. Vi tar hand om allt det tekniska en flytt innebär när ni vill byta från nuvarande leverantör men inte kan eller vill själv. Vi hjälper till med att peka ut hemsidans nya plats hos den gamla leverantören och tar även hand om DNS och e-post om ni så önskar. Hur hemsidan är byggd och vilken teknik samt eventuell databasteknik den använder påverkar den tid som krävs för ett byte. Är hemsidan byggd i WordPress brukar det ta 1-2 timmar att genomföra.

Ni väljer om ni bara flyttar hemsidan från nuvarande leverantör till oss eller byter alla tjänster samtidigt efter att vi tillsammans med er kommit överens om och planerat för när bytet ska ske. När det är klart meddelar vi er och ni kan testa att den fungerar som den ska. En WordPress sida kan behöva uppdateras till den senaste och aktuella WordPress versionen för att den ska passa in i vår miljö. Vi har mycket strängare och hårdare säkerhetskrav på vårt webbhotell och tjänster än de flesta andra webbhotell vilket kan innebära att er hemsida behöver förändras lite för att kunna passa in. Vi gör en enkel analys av er hemsida innan vi bestämmer en flytt.

Kontakta oss på Webbfabriken® för att få hjälp med att byta webbhotell.
Alla kontaktuppgifter du behöver hittar du här, eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Webbhotell paket

Beställ webbhotell hos Webbfabriken®. Standard, Premium eller för E-handel; se produkter och jämförelsetabeller.

p

Webbhotell information

Detaljer och information om webbhotell hos Webbfabriken®. Läs mer om våra servrar, säkerhet och skydd, våra krav samt FAQ.

+

Byta webbhotell

Byt till Webbfabrikens® säkra webbhotell. Vi tar hand om allt det tekniska en flytt innebär när ni vill byta från nuvarande leverantör.

Kontakta oss

Alla kontaktuppgifter du behöver för att nå oss på Webbfabriken® hittar du här, eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Webbfabriken® är ett mångsidigt företag inom Webb, IT och IT-säkerhet och våra specialistkunskaper är mycket eftertraktade av både små och stora multinationella företag.

KONTAKTA WEBBFABRIKEN®

  • +46 8 446 00 88
  • info@webbfabriken.com
  • Tryffelslingan 12, 181 57 LIDINGÖ

Gilla oss på Facebook

Se Webbfabrikens® Tweets

Följ oss på Linkedin